Polarn O. Pyret

Vorige week stond ik in Utrecht bij het Nijntje-stoplicht op het Vredenburg te wachten. Wat verandert een stad toch snel als je er niet meer elke dag in rondstruint.

Polarn O. Pyret heeft in de nieuwbouw een winkel geopend; een Zweeds merk met goeie, functionele, basic kinderkleren. Merino wollen thermokleding, hippe Skandinavische prints en de beroemde Polarn O. Pyret-streep. Je hoeft er trouwens niet speciaal voor naar Utrecht: ze hebben ook een webwinkel.

Last week I visited Utrecht. We were waiting in front of the Miffy-traffic light at the Vredenburg when I overlooked the big changes this city was making. A giant new building stood were the market used to be.

Polarn O. Pyret just opened a store in this new building at the Vredenburg. I love the brand for its functional and basic childrens clothing. They use soft and warm merino wool, hip Scandinavian prints and their famous Polarn O. Pyret-stripe. If you’r not near Utrecht, you can also use their online shop.

3 thoughts on “Polarn O. Pyret

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *