Little Zebra Shopper

Winkeltje spelen 2013-stijl!
Mijn geweldige grote broer heeft een iPad app gemaakt: Little Zebra Shopper:
Een kassa die echt scant en de streepjescodes op de boodschappen uit jouw speelgoedwinkel herkent.  De pdf-vellen met daarop de bouwpakketten van de boodschappen mini’s kun je downloaden via zijn website (het eerste pakket is gratis :-)). Uitprinten, knippen, plakken en winkelen maar!
Little Zebra Stopper is gratis te downloaden in de App Store.
Let’s play store 2013-style!
A cash register to play with ‘for real’. It recognizes the barcodes on your pretent play groceries. You can download the mini-groceries in a pdf printable from his website (the first set is free :-)). Simply fold them & glue together and you’re ready for shopping!
You can download Little Zebra Shopper for free in the App Store.

3 thoughts on “Little Zebra Shopper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *