Retrokids

Erg leuke webwinkel, die Retrokids. Met mooie Scandinavische labels zoals Plastistock, Urban Elk, Snoffs Design en Elodie Details. Je kunt ook bij ze terecht voor de UV-werende badkleding van Mala. Ik ken een meisje dat gemaakt is voor dat jurkje met die apen van hierboven!

Speeleten

Rotweer. Dus er werd weer binnengespeeld. En ik knutselde een ei. Op Youtube vond ik een duidelijke instructievideo van Lilly Bean. Aangezien ik geen naaimachine heb (nee? nee..) deed ik het met de hand. Hij is een beetje hoekig, maar Isis is tevreden en dat telt. Op Feltorama vindt je nog meer tutorials voor nog

Japans haken?

(Via Spoon & Tamago) Zou het echt gehaakt zijn? Hoe dan ook, de speeltuin van het Hakone Open-Air Museum is echt te gek! Het Net Forest is een installatie van Tezuka Architects, maar er kan en mag dus ook echt in gespeeld worden.

Waldorf Toys

Isis zit op een antroposofische crèche. Niet gek veel anders dan een ‘normale’ crèche, maar toch zijn er een paar verschillen wat maakt dat ik juist zo dol ben op deze opvang. Zo bakken ze ’s ochtends samen vers brood. Ook spelen ze ontzettend veel buiten of gaan bijvoorbeeld samen bramen plukken. De dagen verlopen

Rijgblok

Niet zelf bedacht, zelfs een beetje gejat, want gezien in de winkel van Woodrootlings. Wel zelfgemaakt. Weinig moeite voor goed speelgoed. Vooral in de auto is het een hit. Veel beter dan kralen rijgen, wat tot nu toe de topper op de achterbank was. Heet het trouwens eigenlijk wel een rijgblok?